she devil hot female vectorKryddor har en spännande historia. Det av många olika anledningar. Olika kryddor verkar för olika saker. Vissa kryddor är bra för potensens, andra fungerar som afrodisiaka och en tredje ger energi. Hur du tillagar maten kan alltså påverka hur rolig kvällen och ”efterfesten” blir. Att använda kryddor som afrodisiaka är en urgammal kunskap. Exempelvis använde flickorna på bordeller i Grekland och Egypten saffran för att locka männen för mer än 2000 år sedan. Även Kleopatra som anses av många vara förförerskan nummer ett kände till saffranets fördelar när det gällde det sexuella.

Tips på ”sängkammarkryddor”

Vilka kryddor som är bra för sexlivet varierar från olika världsdelar. Den uppenbara anledningen är tillgången. Exempelvis i Anderna finns maca som kallas för ”naturens Viagra”. Maca stärker könskörtlarna och har därför använts inom djuravel, men har även en bevisad effekt enligt forskning på människors sexuella lustar. Eftersom maca enbart växer i Anderna har den inte stor spridning i Sverige. Här kan du istället Krydda sexlivet med ingefära. Ingefära ökar blodtillförseln till de nedre regionerna vilket påverkar sexlivet positivt. Örten Alruna är en gammal växt som också sägs få fart på sexlusten. Det står även omnämnt i gamla testamentens ”Höga visan”.

Få fart på dina sexuella lustar

Som kvinna tar det generellt längre tid att komma i stämning än män. Ett tips för att få fart på lustarna är att välja kryddor med zink. Zink är nämligen bra för kvinnans sexlust. Ostron är rika på zink och vi vet alla att det är en sexuell maträtt. Zink finns även i kryddor. Då ska du välja gurkmeja eller persilja. Det finns även kryddor du ska undvika om du vill ha en mysig stund. Vitlök säger sig självt. Även om vitlöken inte påverkar kroppen negativt, så kommer du kanske inte till skott för luktens skull. Allt för kryddstark mat, som curry, får ditt underliv att lukta och smaka mindre gott. Vill du njuta av oralsex, ät en persika istället.

Couple In Bed